Кишеньковий юрист родини Гуньків Тарас Лавріненко та його роль в корупційних махінаціях у Київоблраді


Тарас Лавріненко – особистий юрист родини депутата Київської обласної ради Наталії Гунько, який отримав посаду начальника юридичного управління в Київській обласній раді з зарплатою в 1 мільйон гривень на рік.

Він також фігурує в гучній кримінальній справі нардепа Гунька – про заволодіння майном ДП «РПЦ» (вибуття з власності держави) та підриву обороноздатності держави.

«Гунько А.Г., усвідомлюючи, що реалізувати свій злочинний план без погодження з службовими особами органу управління ДП «РПЦ» не буде можливості, про що Гуньку А.Г. повідомили Калініченко I.O. та Лавріненко Т.М., організатор злочинної організації Гунько А.Г, залучив до складу групи голову Державної служби спеціального звʼязку та захисту інформації України Резнікова Генадія Анатолійовича та в.о. директора Концерну РРТ Захаренка Костянтина Володимировича, яким було достовірно відомо про злочинний план Гунька А.Г., направлений на заволодіння майном ДП «РПЦ», і які усвідомлювали, що внаслідок зміни або вибуття з власності держави ДП «РПЦ», буде підірвана обороноздатність держави», – йдеться в оперативній довідці.

Цінне обладнання було знищено, а вкрадену землю розпродано під забудову.

Хтось ще сумнівається, чому перед війною Гунько інтегрував Лавріненка в Київоблраду?