Ексголова Київоблради Наталія Гунько нараховувала собі мільйони під час окупації Київщини


Ексочільниця Київської обласної ради Наталія Гунько під час окупації Київщини переховувалась на західному кордоні і отримала зарплату в 1 млн гривень.

Наталія Гунько, яка відома на всю Київщину завдяки своєму чоловіку-корупціонеру – нардепу Анатолію Гуньку, під час війни, незважаючи на мільйоні статки, спромоглася вкрасти у платників Київщини декілька мільйонів гривень у вигляді зарплати собі та своєму оточенню.

Лише за січень-квітень 2023 року «слуга народу»  Гунько нарахувала собі зарплату та виплати у розмірі майже 500 тис. гривень.

Наталія Іванівна також влаштувала на керівну посаду свого особистого юриста – Тараса Лавріненка, який в 2023 році до моменту звільнення (травень 2023 року), перебуваючи на посаді начальника юридичного управління виконавчого апарату Київської обласної ради, отримав виплати у розмірі 613 тис. гривень.

Раніше, у 2022 році, під час окупації Київщини, Наталія Гунько виплатила своєму юристу 1,075 млн гривень.

Яка саме сума могла передаватися наверх – невідомо, але погодьтеся, отримувати такі виплати від очільника Київобларди та ще під час війни, виглядає, м’яко кажучи, занадто підозріло.

Сама ж Наталія Іванівна в 2022 році, переховуючись в маєтку на Західній Україні, заробила 1,1 млн гривень.

Варто зазначити, що зарплата рядового працівника на той момент складала не більше 15 тис. гривень на місяць.

Крім того, особистий аналітик Наталії Гунько – Інеса Дідусь, влаштована на посаду начальника управління з питань депутатської діяльності та роботи з постійними комісіями виконавчого апарату Київської обласної ради, за січень-травень 2023 року отримала майже 400 тис. гривень.

В 2022 році Дідусь заробила 735 тис. гривень.