Незадекларовані мільйони та розкішні покупки: Що відомо про обшуки в голови Одеської облради Діденка


Обшуки НАБУ в Григорія Діденка відбуваються в рамках розслідування за статтями за навмисне внесення суб’єктом декларування завідомо недостовірних відомостей за 2021, 2022 та 2023 роки та незаконне збагачення.

Правоохоронці вважають, що грошовий дохід у період з 2020 по 2023 рік сімейства Діденків перевищує задекларовані доходи майже на 17 мільйонів гривень, пише Ірина Гриб у своєму Telegram-каналі.

Ще у декларації не вистачає квартири на Лідерсівському бульварі, двох автомобілів – Audi Q8 та Mercedes-Benz C 200, годинника марки Hublot.

У деклараціях Діденка не вистачає й доньки, яка проживає з ними та, власне, придбала “мерседес”, не маючи на це коштів. На Audi їздить дружина, і хоча автомобіль 2021 випуску, в 2022 його не було вказано в документі.

За даними джерел, в будинку у Григорія Діденка знайшли багато готівки.

Також є інформація про те, що співробітники НАБУ відчинили скриньку у банку «Восток», в якій можуть бути не лише кошти, а й документи.

Є інформація, що останнім часом родина Діденків активно скуповувала нерухомість у Дубаї, Таїланді та Європі, яку, швидше за все, оформляли на підставних осіб зі свого оточення. Ймовірно, у скриньці співробітники НАБУ і знайдуть ці документи з даними можливих фіктивних власників нерухомості сім’ї Аль-Діденка.

Залишити відповідь