sex xxx
xvideos4
sex vedios

visit site makeporngreatagain.pro yeahporn.top www.pornforbuddy.com wazoo stuffed by fat ramrod.

Звертаюся до ФБР: американські гранти йдуть на «януковичів» та проти української армії

115291

Днями побувала на двох оборонних заводах з ремонту бронетехніки та артилерії у Житомирі та Шепетівці. Пишаюся колективами цих заводів, які буквально з нічого, зі старого брухту, роблять могутню зброю, налагодили випуск запчастин, які раніше закуповувалися в Росії, модернізують старе озброєння, розробляють нове.

Це правда, що на початку кремлівської агресії у нас на озброєнні майже не було військової техніки, що працювала. Якби ці та інші заводи швидкими темпами не розгорнули ремонт, ми б «всуху» програли країну.

Сльози навертаються на очах, коли бачиш цю роботу – чудеса на голому ентузіазмі.

Справді, подивіться на завод моїми очима: сотні стареньких велосипедів на заквітчаному чорнобривцями ґанку (транспорт робітників заводу), цехи – колишні конюшні будівництва 37-го року, але ладні, по-сільському побілені-пофарбовані, фактично ручна праця людей… Тут же поряд тьмяно переливається свіжою фарбою перебрана-відновлена цими руками, деталь за деталлю, могутня «Мста» (46-тонна самохідна гармата, дальність – 40 км) Нагадує величезний танк. Розрив шаблону!!! Вона жахливо не вписується у мирний пейзаж провінційної глибинки. За нею друга… Уявіть, у 2015 році Шепетівка відремонтувала 430 одиниць артилерійської зброї. Хоча «відремонтувала» – не те слово… Ось, наприклад, чекають своєї черги «Урагани»: не віриться, що з цих жалюгідних решток, схожих на підсліпуватих, рудих від іржі «рептилій», що вросли в землю ободами лопнутих коліс, теж вийде могутня сучасна зброя. А повірте, ще як вийде! Я переконалася.

І після цього хочеться буквально розірвати тих негідників з Верховної Ради, які посміли залишити ці заводи, від яких залежить життя на фронті, без грошей.

Я маю на увазі всю ту цинічну наволоч з депутатськими значками, які вже рік блокують перерахунок арештованих в Україні «коштів Януковича» до Державного бюджету, хоча знають, що згідно Бюджету-2016 саме з цих коштів мають фінансуватися оборонні заводи.

У результаті вони не фінансується, а виробництво, яке розігналося минулого року, істотно забуксувало. Уявіть, зараз, в умовах війни, оборонні заводи в Україні завантажені лише на 10-30%.

Це справжня ЗРАДА!

Ще раз підкреслю причинно-наслідковий ланцюг цієї зради: заводи зупиняються, бо Міноборони не може підписати договори на ремонт техніки через відсутність у бюджеті відповідного фінансування, якого, у свою чергу, не має, бо згідно з Держбюджетом-2016, затвердженого ВР, кошти на ремонт та модернізацію озброєння повинні були надійти з рахунків державних банків, на яких арештовані так звані «кошти Януковича». Проте парламент вже рік не може прийняти законопроект, який встановлює правовий механізм перерахунку цих абсолютно реальних, живих коштів, з яких майже мільярд доларів в «кеші». Ось наприклад довідка по «Ощадбанку».

Запитаєте, чому вийшло так, що саме «кошти Януковича» повинні були піти на «оборонку»? – Тому що інші кошти Держбюджету, що йдуть на армію, були направлені на істотне підвищення зарплат військовим. Зарплати в армії зараз найвищі в країні, а це майже весь оборонний бюджет.

Саме тому були знайдені внутрішні резерви – арештовані «коштів януковичів», частина яких – 10 млрд грн – повністю покривала потреби на ремонт та модернізацію військової техніки. І неможливо було уявити, що буде така шалена протидія абсолютно справедливій справі – перерахунку до Державного бюджету вкраденого Януковичем. Однак парламент відмовляється встановити правовий механізм цього перерахунку, хоча запропонований народним депутатам механізм «спецконфіскації» працює сьогодні в 40 країнах світу.

Через це оборонні заводи опинилися на «канікулах».

Величезними зусиллями наш комітет провів через Кабмін постанову про держгарантії по кредитах для деяких заводів, однак поки цей механізм запрацює, пройдуть, ще кілька місяців. І це в умовах, коли щодня є загиблі на фронті!!

Це ЗРАДА депутатів своєї країни, особливо тих, що розповідали виборцям про Майдан, про війну, про патріотизм, а на ділі зупинили оборонні заводи. Цинічні негідники! Це майже вся група «УДАРу», це група «Єврооптимістів», це фракції «Самопоміч» та «Батьківщина». Всі вони фактично крадуть в України 50 млрд грн, адже протидія отриманню Держбюджетом цих коштів, аналогічна крадіжці з бюджету.

Вважаю, що «Батьківщину» налаштували її спонсори Медведчук та Онищенко (Кадиров). Коли НАБУ проводило обшуки в Онищенка, були знайдені документи, що підтверджують купівлю двох офшорних фірм, рахунки яких арештовані в «Ощадбанку», по справі Арбузова. Це якраз ті кошти, щодо яких розроблявся механізм «спецконфіскації» до Держбюджету.

У «Самопомочі» є цілий перелік депутатів близьких до Дениса Бугая – відомого адвоката та організатора корупційних схем Курченка. А найбільший опонент спецконфіскації «коштів Януковича» до Держбюджету це депутат від «Самопомочі» Олена Сотник, яка має люстрованого чоловіка, що був бізнес-партнером Януковича та Ахметова.

Цілий перелік депутатів із групи «Єврооптимісти» та «УДАРівців» – вихідці з середовища «грантожерів», тих організацій і структур в Україні, що живуть за рахаунок західних грантів, зокрема отримують кошти, що надходять від американських платників податків. Тому я звертаюся до ФБР з проанням розслідувати, який вплив корупціонери часів Януковича – Микола Злочевський та Сергій Курченко – мають на грантову спільноту. Маю переконливі підозри, що саме корупційний бізнес Злочевського та корупційні зв’язки Курченка блокували проходження законопроекту про спецконфіскацію через Верховну Раду. Підозрюю, що блокування відбувається зусиллями відомих західних лобістів, які працюють у компанії Злочевського Burisma Holdings, через їх вплив не лише на «грантожерів», а також на грантодавців, що працюють в Україні.

І дякую Генпрокурору Юрію Луценку та його заступнику Анатолію Матіосу за активізацію в розслідуванні злочинів Курченка, а також несплати податків до Держбюджету бізнесом Злочевського. До відома: Генпрокуратурою встановлено, що після Майдану фірми Злочевського не заплатили до Дербюджету майже 1 млрд гривень податків шляхом махінацій із ПДВ.

Зауважу, після цього істотно зменшилася протидія «грантожерів» законопроекту про спецконфіскацію в інформаційному просторі. Впевнена, до кінця літа всі ці «експерти», що блокували та оббріхували закон, запевняючи, що він буде оскаржений в Європейському суді, нарешті визнають, що він повністю відповідає Західній практиці. Однак ми втратили вже стільки часу і втрачаємо темпи з нарощення обороноздатності країни.

Саме тому нам потрібна допомога США у вигляді розслідування ФБР витрати коштів американських платників податків на протидію «спецконфіскації», що потягнуло за собою послаблення обороноздатності України.

Чимала частина фактів, з якими може працювати ФБР, вже є у відкритому доступі. Наприклад, на сайті компанії Burisma Holdings, що офіційно належить Миколі Злочевському. Ця бізнес імперія однозначно була створена за корупційні кошти. Ще в 2010 році я стала автором матеріалів про те, як Злочевський на посаді міністра екології вивозив на утилізацію за кордон злегка забруднену землю замість відходів пестицидів та гексахлорбензолу. Заводи в Польщі та Британії брали за утилізацію плату залежно від вмісту хлору у відходах, так утворювалася шалена різниця між коштами, отриманими з Держбюджету, і заплаченими на заводах. Ці кошти згодом вкладалися в буріння газових свердловин, Злочевський сам собі на посаді міністра видавав ліцензії на розробку родовищ. За часів Януковича Злочевський тільки розгортався, це вже після Майдану за масштабами вийшов у найбільшого приватного видобувника. Саме після Майдану він почав шукати варіанти, як захистити свій збудований за кошти, здобуті злочинним шляхом, бізнес від кримінальних справ в Україні.

Варіант знайшовся: Злочевський залучив до Ради директорів Burisma Holdings впливових західних лобістів. Це дало результати – Злочевський не лише заморозив кримінальні справи проти себе в Україні, а й зняв арешт зі своїх рахунків у Великій Британії.

До речі, як відомо з матеріалів, що розглядав Британський суд, ці кошти були отримані в результаті спільних оборудок Курченка та Злочевського.

Зняти цей арешт з коштів на рахунках Burisma Holdings в Україні Злочевському допоміг заступник Генпрокурора Віталій Касько: його лист до Британського суду надійшов акурат наступного дня після рішення суду про зняття арешту. Повна відповідальність за втрату цих коштів для України лежить на Каськові. Як і не повернення жодної копійки активів, хоча Касько відповідав за цей напрямок при трьох Генпрокурорах.

А тепер згадайте, що ніхто в Україні не мав такої шаленої підтримки всіх можливих грантожерів та грантодавців як Касько, якого вперто тягнули на посаду антикорупційного прокурора. Навіть після того, як стало відомо, що він привласнив дві генпрокурорські службові квартири, одна з них шикарна, дворівнева, 120 кв. м у центрі Києва.

Ця сама гвардія Каська, всі «грантожери», що цинічно називають себе «Єврооптимістами», «антикорупціонерами», «реформаторами» кинули всі можливі ресурси, навіть послуговувалися брехнею та наклепом, щоб заблокувати проходження законопроекту про «спецконфіскацію» через парламент.

А тепер дивіться, який «випадковий» збіг: сайт Burisma Holdings є партнером цілого переліку заходів українського офісу USAID – американського агентства, що надає грантові кошти всій грантожерській монополії в Україні, в першу чергу по антикорупційним проектам.

Цікаво, що після мого брифінгу Бурізма зняла новини про співпрацю з USAID зі свого сайту.

Мені особисто не зрозумілий такий цинізм: як у царині антикорупції можна мати в партнерах бізнес-структуру, щодо якої є ґрунтовні підозри, що вона збудована за корупційні кошти. Зі структурою, щодо якої відомо, що її власник Микола Злочевський у часи розстрілу Майдану працював заступником Секретаря РНБО Андрія Клюєва, щодо якого також існують ґрунтовні підозри по його рішенням про застосування сили на Майдані.

Що за дика всеядність «антикорупціонерів», може ФБР поцікавиться?

Хоча треба віддати належне ФБР – вже почало цікавитися.

На початку літа один з західних лобістів холдингу Злочевського, член Ради директорівДевон Арчер був заарештований ФБР у США за підозрою в шахрайстві з облігаціями американських індіанців більше ніж на 60 млн доларів. Так що залишається сподіватися, що якщо ФБР схопило ниточку, скоро вона приведе і в Україну.

Тільки наші оборонні заводи не можуть чекати.

Тому я пишу зі сподіванням активізувати ці процеси.

І запрошую, ще звернути увагу на сайт Burisma Holdings. З новин сайту стає відомо, що Burisma Злочевського є партнером в проектах Садового. Так Злочевський має свій канал впливу на «Самопоміч».

Також Burisma є партнером відомого форуму Віктора Пінчука «YES». Нагадаю, що моральним авторитетом так званої групи «Єврооптимістів» в парламенті, що костями лягають проти «спецконфіскації», є Іванна Климпуш-Цинцадзе – багаторічний директор Форуму «YES» (у 2014 році вона стала народним депутатом, наразі – віце-прем’єр-міністр). Так Злочевський має свій канал впливу на «Єврооптимістів».

На сайтій Burisma є багато інформації для невеселих роздумів, там не має лише новини про те, що один з директорів арештований ФБР, що особисто мені вселяє оптимізм, що їх руки рано чи пізно дотягнуться і до України. Зокрема в питаннях корупційного впливу Дейвона Арчера не лише на американських індіанців, а і на українських «грантожерів» задля блокування закону про спецконфіскацію.

Наразі мене тільки лякає лише одне: якщо «пізно»?

Українському бюджету саме зараз потрібні кошти, вкрадені Януковичем. Я закликаю всіх «єврооптимістичних» ляльок опамятатися і перестати смикатися під дудку діячів режиму Януковича, захищати недокрадене ними і допомагати докрасти.

Я також готова на тісну співпрацю з ФБР у розслідуванні мегакорупційного злочину – блокуванні та знищенні кримінальних справи проти Курченка та Злочевського із залученням коштів американських платників податків.

Разом із тим мені не віриться, що «грантожерська» гвардія, що блокувала «спецконфіскацію», мала на меті послаблення обороноздатності країни, зупинки наших заводів з ремонту та модернізації військової техніки.

Однак факт: коли це стало відомо, вони і перед цим не зупинилися.

Отож вони несуть пряму відповідальність. Це на їх совісті. Хоча, здається, плювати вони хотіли на свою відповідальність, навіть якщо йдеться про найбільше зло, яке вони могли заподіяти за своє життя.

baseofporn.com www.opoptube.com
mfc zombiejerk punzy.amateur porn asian porn porn movies