sex xxx
xvideos4
sex vedios

visit site makeporngreatagain.pro yeahporn.top www.pornforbuddy.com wazoo stuffed by fat ramrod.

«Быдлу земля не нужна»: харківські корупціонери «віджимають» землі на Полтавщині


14 травня Христина Гронська на своїй сторінці Facebook опублікувала звернення про злочин.  Вона пише, що у Полтаві діє злочинне угрупування яке складається з посадових осіб Держгеокадастру та фізичних осіб, які систематично вимагають з громадян хабарі і розкрадають землі.

Мова йде про скандально відомого очільника харківської екологічної інспекції Євгена Оберемка, який спільно з новим очільником Державної служби України з питань геодезії, картографії та кадастру Сергієм Завадським і начальником Головного управління Держгеокадастру у Полтавській області Ярославом Штикером створили злочинну схему вимагання хабарів і викрадання земельних ділянок.

Офіційне звернення про скоєння злочину!

Публічно звертаюсь до керівництва прокуратури, до керівництва національної поліції, до керівництва СБУ, до керівництва ДБР, до керівництва НАБУ та всіх інших правоохоронних органів. Повідомляю Вас, що в місті Полтава діє злочинне угрупування яке складається з посадових осіб Держгеокадастру та фізичних осіб які систематично вимагають з мешканців неправомірну винагороду, а також займаються розкраданням державних земель. До складу організованої злочинної групи входять, як колишні керівники Держгеокадастру, державного інституту землевпорядкування, іншихдержавних установ так і діючі керівники. Покривають цю банду деякі високопосадовці з різних структур та правоохоронних органів ( хто саме – інформація готується).

Мені знадобилось дуже багато часу, щоб зібрати та підготувати реальний матеріал стосовно банди Полтавсько-Харківських корупціонерів, на чолі яких стоїть Оберемок, та в яку входить більше 30 чоловік. З основними фігурантами я ознайомлю вас зараз на своїй сторінці у фейсбуці.

Прошу вищеперераховані правоохоронні відомства, установи зареєструвати мою заяву, розпочати перевірку та притягнути винних до кримінальної відповідальності.

Закликаю керівників сільськогосподарських підприємств, фермерів, промисловців, підприємців не боятися давати свідчення проти даних осіб та співпрацювати зі слідством, в інакшому випадку вас будуть вважати як співучасників злочинів.

Готуються матеріали стосовно високопосадовців, які кришують дану банду, а також про тих недобросовісних керівників сільгосппідприємств, фермерів та підприємців, які приймали участь у грабуванні державних земель на підставних осіб, з подвійними реєстраціями, з підробними документами і т. д.

Сподіваюсь що цього разу матеріалів більше ніж досить для того щоб у правоохоронців відкрились очі і вони вже показали, що крім грошей ще є і якась честь і гідність. Всім добра!», – написала Христина Гронська.

Звільнений у 2019 році начальник Державної екологічної інспекції у Харківській області Євген Оберемок повернувся у крісло у листопаді 2020 року. У минулому він був помічником нардепа-регіонала Геннадія Федоряка, який окрім голосування за диктаторські закони і агітування газом, прославився тим, що відібрав у села машину «швидкої» допомоги через програш на виборах.

Після ліквідації «Партії регіонів» Оберемок знайшов собі нове тепле місце. Влітку 2014 року Оберемок очолив управління земельних ресурсів у Харківській області і за півроку зумів розгорнути бурхливу діяльність на новій посаді. Після призначення на посаду, Оберемок насамперед знайшов землю для родичів п’яти сімей Героїв Небесної сотні. Потім поставив на конвеєр пошук землі для бійців добровольчих батальйонів, які повернулися з АТО. Таким чином, Оберемок заручився підтримкою солдат і став виглядати як дуже патріотичний і людяний чиновник. Як завзятий помічник захисників і воїнів української армії, він розгорнув піар-кампанію у ЗМІ. І навіть став отримувати всілякі нагороди і подяки, в тому числі медаль від патріарха Філарета УПЦ КП.

У листопаді 2014 року Служба безпеки України заявила про затримання на робочому місці одного з керівників головного управління Державного земельного агентства в Харківській області. Його спіймали «на гарячому» під час отримання хабаря. Співробітники СБУ з’ясували, що чиновник вимагав від якогось підприємства 176 тис. гривень за підписання розпоряджень про передачу в приватну власність 22 земельних ділянок загальною площею 44 га в Харківському районі області.

«До незаконної діяльності він залучив спільника – директора комерційної структури, який отримував обумовлені суми незаконної матеріальної вигоди», – говорилося в інформації, розміщеної на сайті СБУ.

Українське законодавство дозволяє змінювати цільове призначення земель особисто сільського господарства. Саме так і провертають схеми. Заяви учасників АТО чиновники використовують корисливо, а гектари землі забирають собі або штовхають наліво. Так було і у відомстві пана Оберемка, де СБУ затримала «чинушу», який підмахував документ про переведення 22 гектарів землі з ОСГ в приватну власність.

Восени 2015 року Оберемок все таки покинув займану посаду, щоб відсидітися на час перевірок в управлінні. Але влітку 2016-го, після затишшя, він знову повернувся назад, тепер уже в реформовану структуру. Харківські журналісти стверджують, що тоді Євген Оберемок через підконтрольні фірми почав проводити земельні аукціони в регіоні.

Він регулярно фігурує у корупційних скандалах і викривальних матеріалах, але з кожною новою декларацією його статки ростуть, а чимало майна, нажитого злочинним шляхом все важче приховати. Проте він не зупиняється на досягнутому і призначений «смотрящим» за Полтавською областю по лінії Держгеокадастру. У приватних розмовах він не приховує свої погляди: «Быдлу земля не нужна». Він же належить до кола лобістів, які просувають торгівлю землею, попередньо вивівши якнайбільше ресурсу через підставних осіб.

На Полтавщині триває процес передачі землі з державної у комунальну власність. Їх мають отримати усі громади. Передачі підлягає 170 тисяч гектарів. Про стан справ добре обізнаний т.в.о. Державної служби України з питань геодезії, картографії та кадастру Сергій Завадський, який до призначення, протягом 2020–2021 років, обіймав посаду першого заступника начальника Головного управління Держгеокадастру у Полтавській області. Інсайдери говорять, що призначення Завадського очільником, хай навіть тимчасовим, Державної служби України з питань геодезії, картографії та кадастру пролобіював особисто Оберемок, адже має прямий корупційний  зв’язок з міністром аграрної політики і продовольства Романом Лещенком.

Вочевидь, Полтава і правда дуже цікавить усіх київських чиновників, а особливо – золота земля Полтавщини. Навіть у свіжому рекламному інтерв’ю виданню «Лівий берег» міністру на думку спадає тільки Полтава:

«Дивіться, в режимі безоплатної приватизації за 20 років було виведено з державної в приватну власність більше ніж 5 млн гектарів землі. Фактично вкрали територію Словаччини на території України. При тому крали всі і найкращі землі. Чорнозем і т.п. А також забирали надра. Тобто є земельна ділянка в Полтаві – просто чорнозем. За дивним збігом обставин, на цій земельній ділянці в 100 га знаходяться нафтогазові родовища. І дивним чином якийсь син чиновника з Держгеокадастру отримував із своєю родиною там по 2 гектари» (інтерв’ю Романа Лещенка виданню Lb.ua від 27.05.2021 року). Цікаво, кого саме з родичів чиновників Держгеокадастру він має на увазі?

Зараз Полтавським обласним Держгеокадастром керує Ярослав Штикер. За час хазяйнування Завадського-Штикера у всіх виникають надзвичайні складнощі з оформленням землі: і у фермерів-орендарів, і у пересічних громадян, які мають право на безкоштовне оформлення 2 гектарів, і в учасників бойових дій. Без хабаря землю оформити нереально. Але для тих хто має гроші та зв’язки з Штикером і Оберемком, все просто: хто готовий викласти по 800$ за гектар, за кілька годин може обрати землю у будь-якому районі Полтавської області.

Окрім цього, важко йде процес передачі землі громадам, особливо земель запасу. Все вказує на те, що на Полтавщині діє та ж схема, що й у сусідніх областях.

У квітні цього року Служба безпеки України викрила найбільший корупційний протиправний механізм відчуження сільськогосподарських земель державної власності. 5 тис. гектарів державних земель сільськогосподарського призначення допомогли викрасти посадовці Держгеокадастру на замовлення менеджменту великого агрохолдингу – Чернігівської аграрної компанії «ЧІМКА».

СБУ спільно з територіальним управлінням ДБР у м. Києві під процесуальним керівництвом Офісу Генерального прокурора провела масштабні обшуки у 22 (!) регіональних підрозділах Держгеокадастру, а також в Чернігові і Києві, у тому числі за місцем проживання чернігівських Ччорних підприємців Алекса Ліссітси і Олександра Колотіліна, в офісах Чернігівської аграрної компанії «ЧІМКА», інших комерційних структурах,  пов’язаних з Ліссітсею та Колотіліним.

Оперативники спецслужби встановили, що топменеджмент агрохолдингу залучив до оборудки низку комерційних структур. Ділки незаконно отримували паспортні дані соціально незахищених та малозабезпечених громадян, які не використали своє право на безоплатну приватизацію земельних ділянок. Потім зловмисники, використовуючи зв’язки серед службових осіб органів Держгеокадастру, оформлювали документи для передачі земель у приватну власність. Оборудка втілювалась в життя посадовцями регіональних підрозділів Держгеокадастру та «смотрящих». Одним з таких смотрящих був і залишається Євген Оберемок.

Після оформлення права власності, організатори через підконтрольних нотаріусів проводили операції з купівлі-продажу без участі реальних власників землі. У такий спосіб земельні ділянки переходили у власність комерційних фірм, які афілійовані з одним із найбільших агроходингів регіону.

Досудовим слідством задокументовано, що через дії зловмисників з держвласності виведено майже 5 тис. гектарів сільгоспземель у Чернігівській, Сумській та Черкаській областях. За попередніми висновками фахівців, сума збитків завданих державі становить майже 80 мільйонів гривень.

Загалом Ліссітса і Колотілін протягом 2017-2021 років шахрайським шляхом заволоділи 700 тисячами га держземель які використовували в сівозміні аграрної компанії «ЧІМКА».


«Засвітилися» шахраї на тому, що відкрили «Земельний клуб LandClub», в рамках якого пропонували інвестувати в землю з прибутковістю 18% річних. Вступ до клубу коштує для інвесторів $ 400, далі інвесторам пропонують купити отримані шахрайським шляхом держземлі по 2000$ за гектар. Триває досудове розслідування.

Тим часом у Полтавській області схему повторюють під наглядом Оберемка.

Під час обшуку в Держгеокадастрі Полтавської області у лютому цього року начальника не було на місці. З правоохоронцями спілкувалась тільки заступниця – Людмила Остапенко. Дуже одіозна чиновниця.

Перед цим в установі звільнились всі працівники бухгалтерії – ця посадовиця встигає виконувати замовлення «смотрящіх» і ще й запровадила корупційну схему для підлеглих. Її додатковий заробіток тільки на працівниках – приблизно півмільйона гривень щомісяця!

Штат працівників Держгеокадастру складає 350 чоловік, із них 30% людей в схемі Остапенко, а це близько 100 осіб. Кожному з них щомісяця нараховували в середньому додаткових 10 000 гривень премії з надбавками, половину з яких вони залишали собі, а другу половину повертали готівкою Остапенко.

Навіть на дрібничках вона наживається – наближені до Людмили Остапенко ТОВки і ФОПи постачали канцелярські товари та оргтехніку втричі дорожче, ніж ринкова ціна.

Така вправна «господиня» – протеже народного депутата України Олега Кулініча. Це він прилаштував у заступниці до Штикера свою досвідчену помічницю Людмилу Остапенко. У змові з харківським «смотрящим» нардеп грабує громади і мешканців Полтавської області.

Те, що доводиться ділитись з харківськими і київськими, підтверджує інша довірена особа Кулініча – Галина Мусієць, яка очолює його політичний проєкт «Довіра»: «Дуже важко досягнути чогось на місцевому рівні, коли київське керівництво наскрізь корумповане, і ставить на Полтавську область теж якихось незрозумілих немісцевих людей для вирішення своїх особистих питань» (з передвиборчої агітації від 15.09.2020 року).

Тисячі гектар державних земель так і не передали в громади, як це обіцяв міністр Роман Лещенко і навіть Президент. Харківські корупціонери просто вкрали землі у місцевих громад, які в підсумку дісталися латифундистам. Одним з найбільших є Олег Кулініч. За 20 років через зінківський ТОВ «Октан» сконцентрувався тіньовий земельний банк. Тепер громадяни не можуть пасти худобу, косити сіно, брати городи і саджати сади там, де могли це робити ще кілька років тому.

З людей викачують останні копійки надмірними тарифами, захмарними цінами на сільгосппродукцію, ліквідацією медицини і позбавляють останньої можливості вижити – працювати на землі і вести особисте господарство. Тим часом цинічна банда корупціонерів безкарно продовжує свою чорну справу.

baseofporn.com www.opoptube.com
mfc zombiejerk punzy.amateur porn asian porn porn movies