Вищий антикорупційний суд знову продовжив обов’язки підозрюваному у справі Сольського


Вищий антикорупційний суд продовжив до 6 жовтня строк дії обов’язків, покладених на Євгена Тозлована. НАБУ і САП підозрюють його у причетності до справи колишнього міністра аграрної політики та продовольства Миколи Сольського.

Таке рішення 6 серпня ухвалив ВАКС.

Як відомо, антикорупційний суд відпустив Тозлована під 908 400 грн застави. На нього також поклали такі обов’язки: прибувати за кожною вимогою; повідомляти про кожне відлучення із Києва і Київської області; повідомляти про зміну свого місця проживання та роботи; утримуватись від спілкування з іншими підозрюваними у даному кримінальному провадженні та зі свідками щодо обставин, викладених у письмовому повідомленні про підозру та здати на зберігання закордонні паспорти. Прокурор САП просив продовжити їхню дію.

«Клопотання задовольнити. Продовжити на строк дії ухвали строк дії обов’язків, покладених на підозрюваного (Тозлована, – Ред.) у зв’язку із застосуванням щодо нього запобіжного заходу у виді застави. Строк дії ухвали – два місяці, до 6 жовтня 2024 року включно, але в межах строку досудового розслідування», – йдеться в рішенні.