sex xxx
xvideos4
sex vedios

visit site makeporngreatagain.pro yeahporn.top www.pornforbuddy.com wazoo stuffed by fat ramrod.

Олександр Тисленко отримав карний злочин за «Альтком»


До суду надіслано справу донецького бізнесмена Олександра Тисленка, якого звинувачують у підкупі екс-керівника «Укравтодору» поляка Славомира Новака.

НАБУ задокументували занесення «абонплати» від «Альткому» Тисленку за роботу на підрядах протягом 2017-2019 років. В «абонплату» входив не лише вхід на ринок, а й послуги з продовження термінів роботи, закриття очей на виявлені перевірками порушення та можливість не сплачувати штрафні санкції. НАБУ за цей час нарахували суму $575 тис та €70 тис, які отримав Новак. Останній перебуває під слідством у Польщі.

Хто ж він Олександр Тисленко, «темний конячок» у рейтингу українських тендерів і перший після Ахметова? Олександр Валерійович Тисленко народився 1968 року. Син інженера та вчителя фізкультури Тисленко провів дитинство в селищі шахти «Жовтнева», звідки родом і найбагатша людина країни – Рінат Ахметов. М’яч у дворі вони разом не ганяли, але, як і всі у Донецьку, знають один одного.

1991 року Тисленко у стоптаних туфлях Salamandra, штанях Montana та куртці з написом «ВВС» повернувся до селища після навчання у військово-повітряному училищі. Старі знайомі, які заробляли ремонтом державних установ, взяли його до своєї фірми партнером. Але «клеїти шпалери» Тисленко набридло, і 1993-го він створив власну фірму, яка крила дахи бітумною черепицею. У партнери він покликав давнього друга – Сергія Павличева, будівельника з освіти, який брав участь у будівництві Південно-Української АЕС. Сьогодні Павлічев – депутат Донецької міської ради. Разом із двома іншими партнерами він володіє майже 10% «Альткому». Інші 90% підім’яв під себе Тисленко Олександр Валерійович, пише Proudtimes.com.ua .

Власниками корпорації офіційно є донецькі бізнесмени Олександр Тисленко та Сергій Павличов. Неофіційно «Альтком» приписують до сфери впливу віце-прем’єра Бориса Колесникова. З моменту призначення Колесникова віце-прем’єр-міністром з питань Євро-2012 кількість державних замовлень для «Альткому» зросла в кілька разів. За чотири останні роки група отримала підрядів на загальну суму 12 720 000 000 грн.]

Служба автомобільних доріг у Чернігівській області 8 листопада за результатами тендеру уклала низку угод на поточний середній ремонт дороги державного значення Р-12 Чернігів – Мена – Сосниця – Грем’яч. Загальна вартість угод склала 63,81 млн. грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».
В цілому повинні відремонтувати 31,80 км, в ході ремонту зокрема мають влаштувати тонкошарове асфальтобетонне покриття. Ремонт роблять за рахунок коштів держбюджету, які мають завершити до кінця наступного року.

Дві третини виділених коштів – 42,69 млн. грн. – Отримає ТОВ «Дорожнє будівництво «Альтком». Власниками корпорації офіційно є донецькі бізнесмени Олександр Тисленко та Сергій Павличов. Неофіційно «Альтком» відносять до сфери впливу віце-прем’єра Бориса Колесникова. З моменту призначення Колеснікова віце-прем’єр-міністром з питань Євро-2012 кількість державних замовлень для «Альткому» зросла в кілька разів. За останні чотири роки група отримала підрядів на загальну суму 12,72 млрд грн, пише Proudtimes.com.ua.

Ще 15,55 млн. грн. отримає «Чернігівський облавтодор», решту 5,57 млн грн. – КП Ніжинська пересувна шляхобудівна механізована колона.

1996 року Тисленко став освоювати нову сферу – дорожнє будівництво. Першими замовниками були місцеві промислові гіганти із величезними територіями. За роботу вони розплачувалися товаром чи векселями. Якось Тисленко отримав векселі Очеретинського цегельного заводу. Папери так і не були погашені, і 1999-го Тисленко придбав у рахунок боргу весь завод. Підприємство, щоправда, простоює – Тисленко шукає на нього покупця. Аналогічним чином дістався «Альткому» та Тельманівський гранітно-щебеневий кар’єр під Донецьком.

“Я не сміливий, я відчайдушний”, – говорить про себе Тисленко, який любить ганяти з шаленою швидкістю дорогами. У його гаражі кілька спортивних автомобілів – Aston Martin, Lamborghini, Ferrari. Кореспондентові Forbes Тисленко продемонстрував шрам, отриманий в результаті дорожньої аварії, після якої його вирізали з розбитого автомобіля.

Альтком давно викликав підвищений інтерес у донецьких правоохоронців, проте обидві спроби (2006 та 2007 роки) екстраполювати теоретичний інтерес (тобто тривожні сигнали) в якусь конкретику вмирали відразу ж, наштовхуючись на глухе нерозуміння та неприкриту агресію керівництва області.

Фірма Тисленко була помічена у привілейованому становищі під час славетної траси Київ — Одеса, зазначає Proudtimes.com.ua.

Пізніше найбільшим проектом підприємства «Дорожнє будівництво» Альтком була участь у реконструкції дороги Київ-Харків-Довжанський. Ця компанія стала переможцем тендеру разом із турецькою фірмою Онур та ВАТ Південно-Західдорбуд. ТОВ «Дорожнє будівництво» Альтком отримало замовлення на проведення робіт на 45 кілометрах дороги. Сума контракту, укладеного у лютому 2010 року, склала 600 мільйонів гривень. Сергій Лещенко пише:

«А далі сталося диво — Віктор Янукович виграв вибори президента, Борис Колесніков очолив напрямок Євро-2012 і свято прийшло на вулицю Альтком, який здійснив експансію на західну Україну».

2012 року Тисленко закінчить освоєння найбільшого держзамовлення в історії його компанії «Альтком»: бюджет виділив 7 млрд гривень на дороги, стадіон та аеропорти. Щоб продовжувати у тому ж темпі, Тисленку потрібні нові контракти. З 2010 року «Альтком» будує міст за $159 млн у Туркменістані. У березні Тисленко показував туркменським чиновникам донецький аеропорт. Від результатів екскурсії залежатиме поспіль на будівництво злітно-посадкових смуг у двох аеропортах. Шукати роботу Тисленко збирається у Судані, В’єтнамі, Катарі, Ірані та навіть Саудівській Аравії. […]

Вони дочекалися Євро

За чотири роки підготовки до європейського чемпіонату з футболу було виділено понад 40 млрд грн. Ці кошти в основному пішли на будівництво трьох стадіонів, трьох аеропортів та реконструкцію доріг у містах, що приймають. Порівняну суму — близько $4 млрд витратило на підготовку до чемпіонату світу з футболу та уряду Південно-Африканської Республіки. Щоправда, там на ці гроші вдалося звести 10 стадіонів, а також оновити парк громадського транспорту та збудувати з нуля нові дороги.

Після приходу до влади Віктора Януковича відповідальним за розподіл коштів для Євро стали віце-прем’єр-міністр та міністр інфраструктури Борис Колесніков. Через те, що часу на підготовку до чемпіонату було замало, у 2010 році Колесніков досяг прийняття спеціального закону, згідно з яким усі держзакупівлі, призначені для Євро-2012, можна проводити без тендера, в одного учасника. Так, донецька корпорація «Альтком» стала генпідрядником одразу кількох ключових об’єктів інфраструктури чемпіонату. За нею у рейтингу Фокусу з великим відривом іде київська будівельна компанія «Альтіс-Холдинг».

Ще однією особливістю підготовки до чемпіонату в Україні стало постійне завищення вартості робіт — або через подорожчання будматеріалів, або через якісь проектні труднощі, про які не було відомо спочатку. Примітно, що будівництво стадіону “Львів-Арена” подорожчало на 378 млн. грн. вже після здавання об’єкта в експлуатацію.

“Це ознака відмивання грошей”, – вважає народний депутат від БЮТ Остап Семерак, який відстежує тендерну корупцію. За його словами, у Львові місцеві субпідрядники могли взяти участь у будівництві інфраструктури Євро лише за умови повернення 50% від суми контракту у вигляді відкату. «Прокуратура вже розпочала перевірку, і у людей, які погодилися на такі умови, будуть проблеми», — запевняє Семерак.

Втім, він сумнівається, що верхівка тендерної мафії покарає. Адже закон про тендери на держзакупівлі для Євро не є указом. Також навряд чи доведеться відповідати чиновникам, які включили в інфраструктуру, необхідну для Євро, об’єкти, які взагалі не мають відношення до футболу, — наприклад, будівництво п’яти льодових стадіонів та аеропорту на Черкащині. За словами депутата, під гарячу руку потраплять лише дрібні бізнесмени, які не мають покровителів у владі. Але головне — на цьому показовому прочуханку непогано запрацюють працівники прокуратури, які займуться перевірками «євродрібниці», не відволікаючись на нові тендерні махінації.

Джерело: «Фокус», 24.05.2012

Олександр Тисленко – досьє

Народився 1968 р. Разом із С. Павличовим у 2000 р. заснував у Донецьку фінансово-промислову групу «Альтком», що спеціалізується на будівництві. До групи входять підприємства “Альтком-Керам”, “Альтком-Нерудпром”, “Альтком-Стоун”, “Альтком Інвест-буд”, “Альтком-Трансмеханізація”, “Дорожнє будівництво “Альтком”, “Альтком-Бетон”, “ДонбасЖилБуд” », «Альтцем», порт «Камиш-Бурун», «Альтех ТМ-Сервіс» та ін. ; генпідрядником реконструкції та будівництва аеровокзалу та нової ВПП комунального підприємства «Міжнародний аеропорт «Донецьк»; група також веде реконструкцію перонів КП «Міжнародний аеропорт «Харків» та ЗПС тощо. Також з 2010 р. компанія А. Тисленко будує міст у Туркменістані. [,..]

У рейтингу журналу «Forbes» «100 найбагатших людей України 2012» А. Тисленко посідає 63 місце, його статки оцінюються у $166,4 млн.

Компромат

Власник донецької компанії «Альтком» 44‑річний Олександр Тисленко ділить свій бізнес на дві частини: «чистий ринок» та «ринок послуг». На «чистому ринку», з теорії Тисленко, компанії заробляють на споживачах, на «ринку послуг» замовником виступає держава. Тисленко заробив стан якраз на «ринку послуг»: він будує масштабні інфраструктурні об’єкти на бюджетні гроші. Група “Альтком” – одна з найбільших будівельних компаній країни. Власні щебеневі кар’єри та бетонні заводи забезпечують безперервне постачання матеріалів для будівництва доріг, мостів, будівель та злітно-посадкових смуг. 500 одиниць техніки цілодобово працюють на будівництві доріг у 12 областях України.

“Альтком” вже вклав $75 млн у будівництво під Керчю цементного заводу потужністю 3,6 млн т на рік. Серйозна заявка: у 2010 році всі заводи країни виробили 9,5 млн т цементу. Минулого року виторг «Альткому» зріс на 210% і досяг 3 млрд гривень. Більшість доходу забезпечили державні замовлення до Євро-2012. Чим компанія займеться після того, як витрати уряду на інфраструктурне будівництво будуть скорочені? Жовтень 2011 року. Тисленко приїхав із інспекцією на будівництво нового аеропорту у Донецьку. Він виходить зі свого Land Cruiser і ступає начищеними до блиску туфлями у будівельний пил. Робітники у фуфайках не звертають уваги на боса: до його регулярних візитів тут уже звикли. «18 місяців тому на цьому місці був лише котлован», – з гордістю каже Тисленко, обминаючи майже готову будівлю аеровокзалу. Об’єкт потрібно здати до Нового року, і робота кипить цілодобово. Тисленко захоплено розповідає про технологію заливання бетону для злітної смуги, не забуваючи давати вказівки підлеглим. «Скажіть, щоб перила замотали поліетиленом», – командує він телефоном.

“Альтком” ніколи раніше не будував злітно-посадкових смуг. На перший погляд, нічого особливого, але насправді ЗПС – це складна інженерна конструкція в метр завглибшки, що складається з ліній комунікацій та кількох шарів бетону. Щоб виконати замовлення, Тисленко найняв німецьких консультантів і за 3 млн євро купив найбільший у світі бетоноукладач компанії Wirtgen, який використовується для таких робіт. Багато хто крутив пальцем біля скроні: де «Альтком» знайде застосування цієї махині, після того, як будівництво в Донецьку буде завершено? Єдиний у країні аналогічний укладальник стояв без діла багато років. Але Тисленко це мало хвилювало, і 2009 року його компанія отримала держзамовлення на реконструкцію донецького аеровокзалу, присвячену чемпіонату Європи з футболу.

Весною 2010-го портфель замовлень «Альткому» поповнився стадіоном та ЗПС у Львові. Це сталося за місяць після призначення віце-прем’єром з питань підготовки Євро-2012 Бориса Колесникова. Не дивно, що віце-прем’єра запідозрили у протежуванні «Альткому». До Тисленка об’єкти у Львові зводив маріупольський «Азовінтекс». Після приходу до влади президента Януковича проти головбуха львівської філії «Азовінтексу» порушили кримінальну справу за розтрату та присвоєння майна. Ще раніше, у листопаді 2009 року, Генеральна прокуратура розпочала кримінальний процес проти чиновників із Міністерства транспорту та зв’язку, Міністерства економіки та тендерного комітету Львівського аеропорту. Їх звинувачували в порушеннях під час проведення держзакупівлі у «Азовінтексу». Генеральний директор «Азовінтексу» – Олександр Тарута, старший брат Сергія Тарути, одного із власників корпорації ІСД, які підтримали Юлію Тимошенко на президентських виборах. Чи була зміна підрядника політичним рішенням? «Коли Колесніков приїхав до Львова дивитися міру готовності об’єктів, там і кінь не валявся», – стверджує регіонал Василь Горбаль, який на той час був губернатором Львівської області. Будівництву заважали розбирання, в яких загруз «Азовінтекс» та львівські чиновники. Міська влада не влаштовувала проект стадіону, розроблений німецькою компанією «Арена Ком ГмбХ», і вони ще задовго до Колесникова погрожували змінити генпідрядника. Переговори віце-прем’єра з Тарутою-старшим ні до чого не спричинили.

«Будівництво стоїть, через тиждень приїжджає Платіні, а він (Тарута) веде мляві переговори з проектною організацією про те, стрічковий або литий фундамент має бути на стадіоні», – згадує Колесников. Олександр Тарута не знайшов часу, щоб відповісти на запитання Forbes. Терміни підтискали, і уряд скористався змінами до закону про держзакупівлі, які ініціювала ще Тимошенко і які дозволяють віддавати замовлення без тендеру, якщо немає часу на його проведення. «Було б ідеально залучити до будівництва львівську компанію, але такої з об’єктивних причин немає», – стверджує Колесников. За його словами, «Альтком» був єдиною компанією, яка погодилася підхопити такий складний об’єкт і пообіцяла вкластися в стислий термін будівництва. Втім, представники “Мостобуду”, “Золотих Воріт”, “Основи-Солсіф” та “Альтіс-Холдингу” – великих українських компаній, які займаються інфраструктурними проектами, сказали Forbes, що чиновники до них не зверталися.

Матеріальний стан Олександра Тисленка

Цього року Тисленко закінчить освоєння найбільшого держзамовлення в історії його компанії «Альтком»: бюджет виділив 7 млрд. гривень на дороги, стадіон та аеропорти. Щоб продовжувати у тому ж темпі, Тисленку потрібні нові контракти. З 2010-го «Альтком» будує міст за $159 млн у Туркменістані. У березні Тисленко показував туркменським чиновникам донецький аеропорт. Від результатів екскурсії залежатиме поспіль на будівництво злітно-посадкових смуг у двох аеропортах. Шукати роботу Тисленко збирається у Судані, В’єтнамі, Катарі, Ірані та навіть Саудівській Аравії.

baseofporn.com www.opoptube.com
mfc zombiejerk punzy.amateur porn asian porn porn movies